Anton.

Februari 2015

Een tweede keer op wintersport?

Ga eens op Miniski met Sunweb!

Wanneer je een fanatieke wintersporter bent dan is één keer wintersport per seizoen natuurlijk niet genoeg. Het liefst sta je natuurlijk meerdere malen per jaar in de sneeuw. Maar goed, hoe ga je dat voor elkaar krijgen? Wintersport is over het algemeen een relatief dure vakantie, je hebt te maken met een beperkt aantal vakantiedagen en je moet het thuisfront ook nog eens overtuigen van het feit dat jij echt nóg een keer keer op wintersport moet om weer helemaal tot rust te komen. Sunweb zou zomaar eens de oplossing voor deze eerste wereldproblematiek kunnen hebben. Met een aanbod van diverse Mini Ski's is er geen enkele reden meer om niet voor de tweede keer op vakantie te gaan!

Verschillende vormen 
Sunweb is een van de grootste aanbieders van Nederland van de korte wintersportvakanties. Even er tussenuit met vrienden of familie om de batterij weer helemaal op te laden kan in verschillende vormen die Sunweb Mini Ski noemt. De twee bekendste vormen zijn het Ski Weekend en de Midweek. Bij het Ski Weekend vertrek je op donderdagavond en sta je op vrijdag, zaterdag en zondag in de sneeuw. De Midweek vertrekt op zaterdagavond en je staat dan ook van zondag-vrijdag in de sneeuw. De ervaring van een hele week in de sneeuw voor minder geld. 

Korter en goedkoper
Hoewel je met een Mini Ski maar een paar dagen van huis bent, heb je na afloop het gevoel dat je ruim een week in de sneeuw hebt gestaan. Ideaal, want de ervaring is net zo goed, terwijl een Ski Weekend je maar één vakantiedag hoeft te kosten. En daarbij is een Ski Weekend qua kosten ook nog eens heel aantrekkelijk. Een Midweek kost je uiteraard wat meer vakantiedagen, maar daarentegen ben je in het weekend wel gewoon thuis om de kinderen naar hockey of voetbal te brengen!

Comfortabel
Wanneer je drie dagen naar de Alpen gaat, dan is het heel prettig als je niet zelf hoeft te rijden. De bus ligt dan het meest voor de hand. Er wordt 's nachts gereden en met een beetje geluk kom je 's ochtends uitgerust op je bestemming aan. Maar ook het vliegtuig is aan een opmars bezig. Je kan binnen een paar uur vanuit Nederland op de piste staan en dat is natuurlijk ideaal om je tijd in de bergen te optimaliseren.